Wyniki 1 - 10 z 15 posortowane wg daty dodania

Kancelaria Adwokacka Adwokat Wiktor Gamracki Rzeszów

Obsługa prawna firm. Sprawy spadkowe, karne. Pomoc prawna - porady prawne, opinie prawne, doradztwo prawne. Reprezentujemy klientów w sądzie, urzędzie. Sporządzamy pisma prawne, wnioski, pozwy, apelacje, zażalenia. Zakładanie spółek. Dochodzenie odszkodowań. Sprawy o rozwód, alimenty, podział majątku.

http://www.adwokat-24.pl

Ocena: 6/6

« oceń

Dodano: 15 lutego 2018

wyróżnij stronę

Http://adwokatkuras.pl/

Kancelaria Adwokacka w Tarnowie to pomoc prawna oraz porady prawne. Tworzymy opinie prawne oraz niezbędne pisma procesowe. Składamy apelacje oraz odwołania. Piszemy zażalenia, reprezentujemy klientów przed sądem. Działamy w zakresie prawa cywilnego, karnego, gospodarczego, prawa pracy, prawa rodzinnego rozwody, alimenty, separacja, władza rodzicielska, ustalanie kontaktów itd.) Działalność kancelarii opisana jest na stronie: www.adwokatkuras.pl. Adres kancelarii: ul. Stanisława Konarskiego 16, 33-100 Tarnów.

http://adwokatkuras.pl

Słowa kluczowe:

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 15 czerwca 2016

wyróżnij stronę

Porady prawne forum

Strona internetowa forumprawnik.pl to przede wszystkim portal, gdzie użytkownicy mogą dodać swoje pytania w dziedzinie prawa. FORUM PRAWNIK jest to miejsce w którym można znaleźć porady prawne oraz opinie o prawnikach. Na forum możesz pytać o różne aspekty związane z prawem. Dodane przez użytkowników opinie o adwokatach i opinie o radcach prawnych, pozwolą na wybór dobrego prawnika z konkretnej specjalizacji.

http://forumprawnik.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 18 maja 2015

wyróżnij stronę

Usługi prawne Warszawa

Kancelaria Prawna Chyl i Wspólnicy zapewnią wam kompleksową pomoc prawną. Nie wiesz w jaki sposób spisać umowę, masz pytania w zakresie prawa spółek, kancelaria prawna to pełna obsługa prawna firm w Warszawie. Porady prawne w Warszawie obejmują zakres prawa karnego, cywilnego oraz wiele innych. Fachowy adwokat w Warszawie poprowadzi Twoją sprawę sądową, podpowie oraz sporządzi opinię prawną. Kancelaria reprezentuje i doradza wszystkim swoim klientom na każdym etapie postępowania sądowego, a bogate doświadczenie pomaga w efektywnym prowadzeniu każdej sprawy. Skuteczne działania oraz profesjonalne podejście do kontrahenta dają gwarancję rzetelności...

http://chyl.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 10 marca 2015

wyróżnij stronę

Kancelaria adwokacka Konrad Paszel Magdalena Pasze

Kancelaria zajmuje się obsługą osób fizycznych i prawnych. Specjalizuje się w dziedzinie: - prawa karnego - prawa cywilnego i gospodarczego - prawa rodzinnego - spółek prawa handlowego - prawa podatkowego Oferujemy profesjonalne porady prawne, opinie prane, zastępstwo przed sądami powszechnymi w sprawach karnych i cywilnych, kompleksowa obsługa podmiotów gospodarczych.

http://www.adwokatzary.eu

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 01 grudnia 2014

wyróżnij stronę

Adwokaci Rybnik - Leszek Mazur

Kancelaria Adwokacka adw. Leszka Mazura od wielu lat skutecznie pomaga Klientom w prowadzeniu wszystkich postępowań sądowych oraz udziela pomocy prawnej m.in. porady prawne, opinie prawne, obsługa podmiotów gospodarczych we wszystkich dziedzinach prawa. Szczegóły na stronie internetowej kancelarii.

http://www.leszekmazur.pl

Ocena: 1/6

« oceń

Dodano: 07 sierpnia 2013

wyróżnij stronę

Porady prawne i kompleksowa obsługa prawna.

Kancelaria PARAGRAF oferuje specjalistyczną pomoc prawną: porady prawne, opinie prawne, projekty umów, pisma urzędowe i procesowe oraz prowadzenie sporów przed sądami wszystkich instancji. Naszym Klientom zapewniamy wsparcie w rozwiązywaniu problemów prawnych życia codziennego, w tym w szczególności dotyczących rodziny, zdrowia, majątku i pracy. Zapewniamy także kompleksową obsługę prawną polegającą m.in. na zapobieganiu i rozwiązywaniu problemów zwiaznych z bieżącym funkcjonowaniem Firm.

http://www.paragraf-kancelaria.pl

Ocena: 6/6

« oceń

Dodano: 16 kwietnia 2012

wyróżnij stronę

Kancelaria Prawna Poznań

Oferujemy szeroki zakres usług, tj.: opinie prawne i porady prawne. Oferta dla osób fizycznych przewiduje m.in. przygotowanie pism procesowych. Dla przedsiębiorców oferujemy przede wszystkim stałą obsługę dopasowaną do indywidualnych potrzeb, zapewniając przy tym elastyczne zasady wynagradzania.

http://www.kancelariajureko.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 11 października 2011

wyróżnij stronę

Kancelarie

Prawnik i adwokat Bydgoszcz, ul. Jagiellońska - Andrzej Antczak - kancelaria Bydgoszcz, woj kujawsko pomorskie. Wysoka skuteczność działania - kancelaria adwokacka W samym Centrum Bydgoszczy - zapraszamy na spotkanie po uprzednim umówieniu telefonicznym. Adwokaci - Pomoc prawna dla podmiotów gospodarczych i dla Klientów indywidualnych (Klienci Indywidualni i Podmioty Gospodarcze). Rozwód, warunkowe zwolnienie, odroczenie kary, prawo rodzinne, alimenty. Adwokaci i kancelaria zapraszają - adwokat i prawnik Bydgoszcz. Skontaktuj się z nami i poznaj warunki współpracy. Kancelarie adwokackie, opinie i porady prawne - rozwody, alimenty - profesjonalna...

http://www.adwokat-antczak.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 01 lipca 2011

wyróżnij stronę

Porady Prawne ePorady24.pl

Porady prawne online, opinie prawne, pisma procesowe, pozwy. Kategorie prawo pracy, spadkowe, rodzinne, cywilne, karne i inne artykuły, pytania i odpowiedzi. W serwisie także praktyczne eBooki poradniki w formacie PDF.

http://www.eporady24.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 22 maja 2008

wyróżnij stronę