- sortuj wg
- tytułu
- oceny
- daty dodania
Zakłady Mięsne Kwiatek
Produkcja wędlin, rozbiór mięsa wieprzowego i wołowego.
http://www.zmkwiatek.pl
Kategorie:
Słowa kluczowe:
Dodano: 06 września 2005
Zakłady Uboju i Przetwórstwa Mięsa HAM
Zakłady Uboju i Przetwórstwa Mięsa HAM w Ożarowicach. Teraz nowa hurownia firmowa we Wrocławiu.
http://www.wroclaw.ham.com.pl
Kategorie:
Słowa kluczowe:
Dodano: 03 sierpnia 2005
Zaklady miesne RADMAS. Wedliny, schab, szynka, kielbasa...
Masarnia RADMAS to masarnia i zaklady miesne. Nasza chluba to Radmas, wedliny, schab, szynka, kielbasa mysliwska, kielbasa slaska, podwawelska, wyroby z boczku, salami. Wyroby miesne i wedliny oraz wyroby z szynki to duma naszej firmy.
http://radmas.pl
Kategorie:
Słowa kluczowe:
Dodano: 01 lutego 2005
Zakłady Uboju i Przetwórstwa Mięsa "H.A.M."
Zakłady Uboju i Przetwórstwa Mięsa `H.A.M.` oferują szeroki asortyment mięs, jego przetworów i wyrobów wędliniarskich. Strona zawiera informacje o firmie, oferte, cennik, dane kontaktowe.
http://www.ham.com.pl
Kategorie:
Słowa kluczowe:
Dodano: 24 listopada 2004
Libra Polska - przemysł mięsny produkcja i sprzedaż...
Libra Polska jest firmą z bogatymi tradycjami. Oferujemy swoim klientom najwyższej klasy dodatki dla przemysłu mięsnego, przyprawy, marynaty, emulgatory. Wszystko niezbędne zakładom produkującym mięsa i wędliny. W ofercie posiadamy także mieszanki przypraw m.in. grillowe.
http://www.librapolska.pl
Kategorie:
Słowa kluczowe:
Dodano: 04 czerwca 2004
Agro-Handel zakłady mięsne - mięso, wędliny, kiełbasy
Zakłady mięsne Agro-handel w Śrem. W ofercie przetwórstwo mięsne i produkcja oraz sprzedaż mięsa: wieprzowina, wołowina, drób, półtusze, kiełbasy, wędzonki, mięso wieprzowe, mięso wołowe, podroby, drób, pieczenie, wyroby podrobowe i inne produkty mięsne.
http://www.agro-handel.com.pl
Kategorie:
Słowa kluczowe:
Dodano: 11 sierpnia 2003
Mróz sp. z o.o.
Podstawową formą działalności ZPM "Mróz" jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe i garmażeryjne oraz mięsa surowe. Do przygotowania wędlin i wyrobów garmażeryjnych wykorzystywane są znakomite polskie receptury, które znakomicie odpowiadają gustom kulinarnym klientów. Wysokie kwalifikacje, doświadczenie załogi oraz bezwzględny reżim technologiczny umożliwiają produkcję wyrobów wysokiej jakości.
http://www.mroz.pl
Kategorie:
Słowa kluczowe:
Dodano: 05 maja 2000