Wyniki 11 - 20 z 415 posortowane wg tytułu

Adwokat Kielce

Moja Kancelaria Adwokacka powstała w 2009 roku, ale pomoc prawną dla osób fizycznych i firm świadczę nieprzerwanie od 1998 roku. Pomagamy w sprawach cywilnych, rodzinnych, karnych, gospodarczych oraz z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń. Reprezentujemy w sądach i przed instytucjami, przygotowujemy projekty pism procesowych i umów, opinie prawne, audyty. Udzielamy porad prawnych. Kierujemy się zasadą kompleksowego i profesjonalnego podejścia do każdej sprawy. Współpracując z nami możecie być Państwo pewni, że adwokat poprowadzi Waszą sprawę z pełnym zaangażowaniem i skrupulatnością.

https://tuadwokatkielce.pl

Kategorie:

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 09 października 2019

wyróżnij stronę

Adwokat Piotr Jarnutowski. Kancelaria Adwokacka

Kancelaria świadczy pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. POZIESTKA WKP Kancelaria Adwokacka Piotr Jarnutowski oferuje doradztwo prawne oraz reprezentację procesową. Konstruuje rozwiązania prawne. Świadczy ustną lub pisemną pomoc prawną udzielaną w zakresie bieżących problemów. Zastępuje przed organami wymiaru sprawiedliwości oraz organami administracyjnymi mocodawców. Uczestniczy w imieniu Klientów w negocjacjach. Sporządza pisemne opinie, umowy, regulaminy, statuty czy inne pisma procesowe.

http://kancelaria-ostroleka.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 10 marca 2016

wyróżnij stronę

Adwokat Poznań - Gniezno

Dr Iwona Sepioło - adwokat w Poznaniu i Gnieźnie prowadzi sprawy karne, karne skarbowe, o rozwód (rozwody), separację, o podział majątku, sprawy alimentacyjne, o władzę rodzicielską, o odszkodowanie za szkody komunikacyjne i błędy w sztuce lekarskiej, sprawy o dochodzenie zadośćuczynienia pieniężnego za doznaną krzywdę, o odszkodowanie i wynagrodzenie za bezumowne korzystanie z nieruchomości, windykacje należności, zakładanie, rejestrację i przekształcanie czy rozwiązywanie spółek, sprawy upadłościowe i naprawcze. Kancelaria przygotowuje skargi do Strasburga i prowadzi sprawy przed Trybunałem w Strasburgu. Poza reprezentacją w sądach - zastępstwem...

http://www.adwokatgniezno.eu

Ocena: 1/6

« oceń

Dodano: 16 czerwca 2014

wyróżnij stronę

Adwokat Zabrze opinie - sprawdzony-adwokat.pl

Udostępniamy Państwu ranking kancelarii adwokackich z Gliwic, Wrocławia, Katowic, Krakowa. Umożliwiamy dopasowanie adwokata według konkretnej specjalizacji. Ułatwiamy wyszukiwanie adwokatów związanych z prawem rodzinnym, karnym, spadkowym, czy z długoterminową obsługą przedsiębiorstw. Ranking funkcjonuje w bezpłatnym modelu i jest stale aktualizowany, także o opinie od dotychczasowych klientów kancelarii.

http://sprawdzony-adwokat.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 08 maja 2018

wyróżnij stronę

Air5 - Dystrybutor produktów California Scents

Air5 to dystrybutor produktów California Scents znanych na całym świecie. Dzięki najwyższej jakości zbierają najlepsze opinie. Zapachy California Scents produkowane są w słonecznej Kalifornii w USA, z wykorzystaniem naturalnych składników. Trwałe i niesamowite zapachy do Twojego auta i domu.

http://air5.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 26 lutego 2012

wyróżnij stronę

Akant

Miesięcznik literacki, na którego stronie internetowej zamieszczono: prezentacje literackie, opinie, informacje o nowościach wydawniczych.

http://www.akant.telvinet.pl

Ocena: 4/6

« oceń

Dodano: 21 lutego 2001

wyróżnij stronę

Aktualności - Finanse - Portal finansowy - finanse

Aktualności. Finanse.Najnowsze i najbardziej aktualne wiadomości ze świata,finanse, gospodarka, biznes i handel.Komentarze,raporty,notowania finansowe.Najnowsze artykuły z rynku zebrane w jednym miejscu!.Opinie ekonomistów o rynku pieniądza w kraju i zagranicą.

http://gazetafinansowa.info.pl

Słowa kluczowe:

Ocena: 6/6

« oceń

Dodano: 16 września 2009

wyróżnij stronę

Amatorskie maszyny sterowane numerycznie CNC

Portal konstruktorów maszyn CNC. Plotery, Frezarki, tokarki i inne maszyny. Porady, opinie, FORUM DYSKUSYJNE, plany budowy.

http://cnc.info.pl

Ocena: 6/6

« oceń

Dodano: 03 sierpnia 2005

wyróżnij stronę

aparaty cyfrowe

Forum użytkowników aparatów cyfrowych. Aparaty cyfrowe: canon, nikon, minolta,sony, konica i inne! Opinie użytkowników aparatów o aparatach i sklepach, porady przy zakupie aparau cyfrowego.

http://www.aparatycyfrowe.net.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 17 kwietnia 2006

wyróżnij stronę

Aparaty cyfrowe, testy aparatów, recenzje, opinie...

Aparaty cyfrowe - testy, recenzje, opinie, - wszystko o fotografii, kamery cyfrowe lustrzanki Aparaty cyfrowe, testy aparatów, recenzje, opinie, nowe aparty, kamery cyfrowe. Vortal o fotografii cyfrowej dla amatorów i profesjonalistów. Zapraszamy.

http://www.vortal.fotoexpert.pl

Ocena: 4/6

« oceń

Dodano: 05 października 2004

wyróżnij stronę