Wyniki 1 - 10 z 15 posortowane wg tytułu

Adwokaci Rybnik - Leszek Mazur

Kancelaria Adwokacka adw. Leszka Mazura od wielu lat skutecznie pomaga Klientom w prowadzeniu wszystkich postępowań sądowych oraz udziela pomocy prawnej m.in. porady prawne, opinie prawne, obsługa podmiotów gospodarczych we wszystkich dziedzinach prawa. Szczegóły na stronie internetowej kancelarii.

http://www.leszekmazur.pl

Ocena: 1/6

« oceń

Dodano: 07 sierpnia 2013

wyróżnij stronę

Adwokat Adam Kozanecki - witamy na stronie kancelarii...

Strona kancelarii adwokackiej Adama Kozaneckiego. Jestesmy elastyczni w kontaktach z klientem i otwarci na wyzwania. Specjalizujemy się w prowadzeniu spraw gospodarczych dla podmiotów krajowych i zagranicznych - prawo handlowe, cywilne, karne i karno-skarbowe. Zajmujemy się także sprawami z zakresu ubezpieczeń osobowych i majątkowych oraz sprawami majątkowymi i rodzinnymi osób fizycznych.

http://www.adwokat-kozanecki.pl

Ocena: 1/6

« oceń

Dodano: 25 lutego 2006

wyróżnij stronę

ePrawnik24.pl - Porady Prawne

Porady prawne on-line, opinie prawne, pisma procesowe, pozwy. Kategorie - prawo pracy, spadkowe, rodzinne, cywilne, karne i inne - artykuły, pytania i odpowiedzi. W serwisie także praktyczne eBooki (poradniki w formacie PDF).

http://www.eprawnik24.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 22 lutego 2008

wyróżnij stronę

Http://adwokatkuras.pl/

Kancelaria Adwokacka w Tarnowie to pomoc prawna oraz porady prawne. Tworzymy opinie prawne oraz niezbędne pisma procesowe. Składamy apelacje oraz odwołania. Piszemy zażalenia, reprezentujemy klientów przed sądem. Działamy w zakresie prawa cywilnego, karnego, gospodarczego, prawa pracy, prawa rodzinnego rozwody, alimenty, separacja, władza rodzicielska, ustalanie kontaktów itd.) Działalność kancelarii opisana jest na stronie: www.adwokatkuras.pl. Adres kancelarii: ul. Stanisława Konarskiego 16, 33-100 Tarnów.

http://adwokatkuras.pl

Słowa kluczowe:

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 15 czerwca 2016

wyróżnij stronę

Kancelaria Adwokacka Adwokat Wiktor Gamracki Rzeszów

Obsługa prawna firm. Sprawy spadkowe, karne. Pomoc prawna - porady prawne, opinie prawne, doradztwo prawne. Reprezentujemy klientów w sądzie, urzędzie. Sporządzamy pisma prawne, wnioski, pozwy, apelacje, zażalenia. Zakładanie spółek. Dochodzenie odszkodowań. Sprawy o rozwód, alimenty, podział majątku.

http://www.adwokat-24.pl

Ocena: 6/6

« oceń

Dodano: 15 lutego 2018

wyróżnij stronę

Kancelaria adwokacka Konrad Paszel Magdalena Pasze

Kancelaria zajmuje się obsługą osób fizycznych i prawnych. Specjalizuje się w dziedzinie: - prawa karnego - prawa cywilnego i gospodarczego - prawa rodzinnego - spółek prawa handlowego - prawa podatkowego Oferujemy profesjonalne porady prawne, opinie prane, zastępstwo przed sądami powszechnymi w sprawach karnych i cywilnych, kompleksowa obsługa podmiotów gospodarczych.

http://www.adwokatzary.eu

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 01 grudnia 2014

wyróżnij stronę

Kancelaria Prawa Handlowego i Upadłościowego

Kancelaria specjalizuje się w obsłudze prawnej podmiotów gospodarczych, w tym m. in. w zakresie prawa handlowego, prawa umów, prawa upadłościowego i naprawczego. Kancelaria prowadzi kompleksową obsługę prawną firm i klientów indywidualnych. Udzielamy porad prawnych, sporządzamy opinie prawne, redagujemy pisma procesowe, zapewniamy zastępstwo procesowe, prowadzimy rokowania. Zajmujemy się także obsługą prawną syndyków masy upadłości.

http://www.e-porady.com.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 06 grudnia 2006

wyróżnij stronę

Kancelaria Prawna Poznań

Oferujemy szeroki zakres usług, tj.: opinie prawne i porady prawne. Oferta dla osób fizycznych przewiduje m.in. przygotowanie pism procesowych. Dla przedsiębiorców oferujemy przede wszystkim stałą obsługę dopasowaną do indywidualnych potrzeb, zapewniając przy tym elastyczne zasady wynagradzania.

http://www.kancelariajureko.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 11 października 2011

wyróżnij stronę

Kancelarie

Prawnik i adwokat Bydgoszcz, ul. Jagiellońska - Andrzej Antczak - kancelaria Bydgoszcz, woj kujawsko pomorskie. Wysoka skuteczność działania - kancelaria adwokacka W samym Centrum Bydgoszczy - zapraszamy na spotkanie po uprzednim umówieniu telefonicznym. Adwokaci - Pomoc prawna dla podmiotów gospodarczych i dla Klientów indywidualnych (Klienci Indywidualni i Podmioty Gospodarcze). Rozwód, warunkowe zwolnienie, odroczenie kary, prawo rodzinne, alimenty. Adwokaci i kancelaria zapraszają - adwokat i prawnik Bydgoszcz. Skontaktuj się z nami i poznaj warunki współpracy. Kancelarie adwokackie, opinie i porady prawne - rozwody, alimenty - profesjonalna...

http://www.adwokat-antczak.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 01 lipca 2011

wyróżnij stronę

Kancelarie adwokacko-radcowskie

Kancelarie adwokacko-radcowskie świadczą kompleksową obsługę prawną podmiotów gospodarczych jak i osób fizycznych. Porady i opinie prawne, nieruchomości, windykacja, prawo medyczne, rozwody,odszkodowania.

http://kancelaria-zcw.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 14 listopada 2007

wyróżnij stronę