Wyniki 1 - 3 z 3 posortowane wg tytułu

Peklosól

W ofercie zakładu mięsnego Wasąg każdy znajdzie coś dla siebie. Zajmujemy się produkcją tradycyjnych i ekologicznych wyrobów wieprzowych i od niedawna też drobiowych produktów. W ofercie mamy mięso wieprzowe i wołowe. Zakład mięsny mieści się w Hedwiżynie w województwie lubelskim przy Roztoczańskim Parku Narodowym. Mamy do zaoferowania wyjątkowe mięso, posiadamy nawet własne ujęcie wody. Do produkcji mięsa, wędlin nie stosujemy żadnych dodatków chemicznych, dlatego nasze wyroby są tak znakomite.

http://www.domowa-masarnia.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 25 maja 2016

wyróżnij stronę

Wędzonki, przepis na boczek

Zakład mięsny Kaminiarz (wielkopolskie) - producent boczku proponuje szynki, boczek smażony, wędzonki i wędliny. Na stronie aktualności, oferta i przepisy na smaczny boczek. Zapraszamy po boczki - szynka dojrzewająca, boczek dojrzewający plastry. Zakład wędliniarski wielkopolskie. Produkcja boczku, polędwice, wędzonki - przeczytaj przepis na boczek i dowiedz się jakie są dania z boczku.

http://www.kaminiarz.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 28 stycznia 2014

wyróżnij stronę

Zakład Mięsny KRYSZAK Ciążeń

Zakład Mięsny Włodzimierz Kryszak w Ciążeniu jest firmą rodzinną założoną przez seniora rodu Włodzimierza Kryszaka w 2004 roku Firma zatrudnia łącznie 15 osób Obecnie w skład firmy wchodzi zakład uboju wraz z nowoczesną linią rozbioru Zakład prowadzi działalność ubojową w zakresie bydła owiec i cieląt oraz rozbiór mięsa Żywiec rzeźny pochodzi od sprawdzonych dostawców z terenu całego kraju

http://www.zmkryszak.ovh.org

Ocena: 6/6

« oceń

Dodano: 02 listopada 2007

wyróżnij stronę