Wyniki 1 - 10 z 29 posortowane wg tytułu

Blog kulinarny - rogalikblog.pl

Dobry blok kulinarny to nie same przepisy. To także porady, które podpowiedzą jak daną potrawę wykonać lub na co zwrócić szczególną uwagę. Dobry blog pomagają tworzyć także użytkownicy, którzy korzystają z przepisów i dzielą się spostrzeżeniami z efektów. Dobrze jest również, gdy na danym blogu znaleźć można recenzje książek kulinarnych, zdecydowanie ułatwi to sprawę, gdy sami planujemy jakąś książkę kupić.

https://rogalikblog.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 08 listopada 2018

wyróżnij stronę

CzikCzik - Filmy, Seriale, Muzyka, Książki... i cz

Portal do poczytania. Tutaj znajdziesz wszystko to, co lubisz. Publicystykę i felietony, komentarze o codzienności, opinie i recenzje oraz premiery i zapowiedzi filmów, seriali, książek, muzyki i wiele więcej. Zapraszamy serdecznie!

http://czikczik.com

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 11 kwietnia 2014

wyróżnij stronę

Damian Daszkiewicz - Literatura informatyczna

Na stronie znajdują się recenzje książek informatycznych, których autorem jest Damian Daszkiewicz. Znajdziesz opisy książek, darmowe fragmenty a także uzupełnienia

http://www.daszkiewicz.net

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 28 kwietnia 2005

wyróżnij stronę

Dobre książki

CoPrzeczytac.pl to blog internetowy, dzięki któremu każdy znajdzie coś dla siebie - szczególnie jeśli jest miłośnikiem czytania. Jest to blog, który traktuje właśnie o czytaniu i o tym, że naprawdę warto korzystać ze słowa pisanego. Na blogu znajdują się świeże informacje z rynku wydawniczego. Można znaleźć promocje w księgarniach, a także czytać recenzję książek i brać udział w różnych konkursach. Właśnie dzięki temu jest to idealna strona dla miłośników książek, którzy chcą wiedzieć jak najwięcej.

http://www.coprzeczytac.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 30 maja 2016

wyróżnij stronę

DragonLance Portal - Daltigoth

Wieża Daltigoth,to portal poświęcony serii książek ze świata DragonLance.Znajdziecie tutaj biografie autorów z M.Weis i T.Hickman na czele.Artykuły i recenzje książek pisane przez fanów.Tapety i screensaver y-wszystko związane z sagą Smocza Lanca

http://www.dragonlance.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 17 lipca 2005

wyróżnij stronę

eBook Center

eBook Center - O książkach wiemy wszystko! Recenzje książek, nowości literackie, fantastyka, powieści, horrory, forum, polecane ebooki i wiele, wiele więcej

http://www.ebook.e9.pl

Ocena: 4/6

« oceń

Dodano: 04 sierpnia 2005

wyróżnij stronę

Etnosystem.pl - podróże, kultura, wino i góry

Wszystko o kulturze świata. Codziennie nowe artykuły, recenzje i wywiady ze świata world music, książek, podróżach, winie i górach. Dla każdego kochającego wyprawy, ludzi ciekawych świata.

http://etnosystem.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 13 listopada 2010

wyróżnij stronę

Gawith - tabaka, serwis tabaczany

Strona w całości poświęcona tabace. Szczegółowe opisy wielu gatunków tabaki, tabaczarskich tradycji, historii tytoniu. Ponadto recenzje książek o tabace i galeria zdjęć.

http://www.gawith.nazwa.pl

Słowa kluczowe:

Ocena: 6/6

« oceń

Dodano: 10 kwietnia 2007

wyróżnij stronę

Górska Gazeta Internetowa

Internetowe pismo poświęcone górom i turystyce górskiej. W każdym numerze artykuły, recenzje książek, sylwetki słynnych ludzi gór, relacje z wypraw, dawne historie związane z górami oraz zbiór linków tematycznych.

http://www.gory.info

Słowa kluczowe:

Ocena: 5/6

« oceń

Dodano: 06 maja 2000

wyróżnij stronę

IBookMania.pl

W portalu internetowym ibookmania.pl opublikowanych jest wiele ciekawych recenzji nowych wydawnictw książkowych. Internauci interesujący się różnymi gatunkami literackimi będą mogli przeczytać recenzje nowych książek, w tym horrorów, thrillerów, kryminałów, czy też książek podróżniczych, a nawet i erotycznych. Wszystkie recenzje pisane są rzetelnie, w dodatku użytkownicy portalu mogą je komentować.

http://www.ibookmania.pl

Ocena: brak ocen

« oceń

Dodano: 11 grudnia 2013

wyróżnij stronę